Sunnuntai 18. maaliskuuta.
Nimipäivää viettää Eetu, Edvard

Näin he ajattelevat

Monet toimittajana kohtaamani ihmiset ovat antaneet evästä elämääni. Tässä joitakin, joiden ajatukset ovat ankkuroituneet myös omaan maailmankuvaani.Kristinusko ja muut uskonnot

Mikä on kristinuskon asema suhteessa muihin uskontoihin. Professori Jaakko Elenius (1939-2010) pohti kysymystä Sana-lehden haastattelussa vuonna 2005.


Lue lisää


Pyhä kohdataan viidellä aistilla

- Unohtamatta sanallisen julistuksen merkitystä haluamme kehittää niin lapsille kuin aikuisille keinoja ja mahdollisuuksia kohdata Pyhä viidellä aistilla, totesi opetusneuvos Kalevi Virtanen haastattelussa  Sana-lehdessä 2004.


Lue lisää


Uskontunnustus ei ole julkilausuma!

- Uskontunnustus ei ole tiedote tai julkilausuma vaan rukousteksti. Näin toteaa Suomen Ekumeenisen Neuvoston pääsihteeri Heikki Huttunen. Isä Heikki, kuten hänet hänen omassa ortodoksisessa kirkossaan tunnetaan. (Haastattelu Sana-lehti 2007).


Lue lisää


Arkkipiispan vapaailta

Arkkipiispaan ja piispoihin suhtaudutaan kuin lausuntoautomaatteihin. Heidän mielipiteitään pyydetään kaikesta ihmisen kohtaamasta. Miksi? Eivätkö hekin saa joskus olla vain ihmisiä? Kerran päätinkin: nyt vapaailta Jukka Paarmalle ja jääkiekko-otteluun - eikä yhtään lausuntoa! (Sana-lehti maaliskuu 2005).


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin