Torstai 20. syyskuuta.
Nimipäivää viettää Varpu, Vaula, Erna

Minä ja Patmos-saariLähde kanssani Patmos-saarelle

Nyt on vaihtoehtoja matkustaa Kreikan Patmos-saarelle syksyllä 2015! Siellä voi olla 25.8.-1.9.2015 välisen ajan tai seuraavan viikon: 1.9.-8.9.2015. Voi tulla myös ensimmäiselle viikolle ja jäädä vielä toiseksi viikoksi saaren rauhaan ja sen pehmeään ilmastoon ja ilmapiiriin.


Lue lisää


Dokumentti pääsiäisestä Patmos-saarella

Tein keväällä 2014 käsikirjoituksen Patmos-saarella vietettävästä pääsiäisestä. Dokumentin aineisto kuvattiin samana keväänä, ja kuvaajana ja dokumentin tuottajana oli Rauno Westerlund (Westerproduction Oy).


Lue lisää


Pääsiäinen Patmos-saarella

Patmos-saarella vietetään hyvin perinteistä kreikkalaista pääsiäistä. Varsinaisesti saari tunnetaan Johanneksen siellä kirjoittamasta Ilmestyskirjasta ja saarta pidetään myös Kreikan pyhimpänä. Pääsiäistä vietettiin vuonna 2014 Suomessa ja Kreikassa samaan aikaan.


Lue lisää


Kuvia Patmos-saarelta

Olen vuosien varrella vieraillut Patmos-saarella kymmeniä kertoja ja myös järjestänyt sinne matkoja. Näillä sivuilla on joitakin näkymiä saarelta. Niitä ei ole järjestetty mitenkään ajallisesti tai paikallisesti, vaan ne ovat vain tarttuneet matkailijan mieleen ja kameraan.


Lue lisää


Kirja elämästä Patmos-saaren hengessä

Ystäväni Teuvo V. Riikonen innostui Patmos-saaresta siinä määrin, että hän pyysi minulta valokuvia elämän kulkua käsittelevään kirjaansa.


Lue lisää


Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin